ПРОЙШОВ I ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» І СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ «ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ ТА ВОДОПІДГОТОВКИ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»


21 листопада 2017 року в Одеській національній академії харчових технологій  пройшов I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Харчові технології» і спеціалізації  «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв».

Приймали участь студенти 3, 4 курсу та студенти 1 курсу магістратури. Учасникам олімпіади необхідно було вирішити тестові завдання та кросворд.  Хоча завдання були не легкими, учасники олімпіади успішно їх вирішили.

На підставі рішення членів журі Олімпіади

переможцями  серед магістрів визнані наступні студенти

  1. Коханська Ангеліна Василівну, студентка 1 курсу магістратури (гр. ПВМ -53) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (180 балів зі 200, I місце) (керівник – д.т.н., с.н.с. Коваленко О.О.)
  2. Допілко Інна Олексіївна, студентка 1 курсу магістратури (гр. ПВМ -53) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (165 балів зі 200, IІ місце) (керівник – к.т.н., доцент Ємонакова О.О.).
  3. Федоренко Володимир Дмитрович, студент 1 курсу магістратури (гр. ПВМ -53) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (150 балів зі 200, IІІ місце) (керівник – к.т.н., доцент Берегова О.М.)
  4. Кривцов Михайло Вікторович, студент 1 курсу магістратури (гр. ПВМ -53) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (145 балів зі 200, ІIІ місце) (керівник – к.х.н., доцент Ляпіна О.В.).

Серед бакалаврів переможцями визнано наступних студентів: 

  1. Селіванов Ілля Романович, студент 4 курсу (гр.ТВКП-42б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (180 балів зі 200, I місце) (керівник – к.т.н., доцент Ємонакова О.О.).
  2. Лисенко Юлія Олександрівна, студентка 4 курсу (гр.ТВКП-42 б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (178 балів зі 200, I місце) (керівник - д.м.н., проф. Стрікаленко Т.В.)

3. Кармазін Антон Ігоревич, студент 4 курсу (гр.ТВКП-42 б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (150 балів зі 200, IІ місце) (керівник -  ас. Новосельцева В.В.).4. Шаповал Євген Олександрович, студент 3 курсу (гр.ТВКП-32 б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (145 балів зі 200, IІ місце) (керівник -  ас. Кормош К.Ю.).5. Кобушкін Наталія Сергіївна, студентка 4 курсу (гр.ТВКП-42 б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (135 балів зі 200, IІІ місце)   (керівник – к.т.н., ст.  викл. Вєтров Д.І.)

  1. Мічуда Анастасія Володимирівна, студентка 4 курсу (гр.ТВКП-42 б) факультету Технології вина та туристичного бізнесу (130 балів зі 200, IІІ місце) (керівник – к.х.н., доцент Ляпіна О.В.). 

Колектив кафедри ТПВ вітає переможців олімпіади! 

Відповідальна за проведення олімпіад на кафедрі ТПВ,

 к.т.н., доцент Ємонакова О.О.