Працевлаштування

МІСЦЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ

Випускники кафедри можуть працювати в:

-  цехах і лабораторіях харчової і зернопереробної галузі;

- на комунальних станціях підготовки питної води і очищення стічних вод

- науково-дослідних установах та проектних організаціях;

- академічних інститутах та вищих навчальних закладах усіх рівнів акредитації державної і приватної форм власності;

- у закладах санітарного і екологічного нагляду;

- підприємствах та організаціях з продажу та сертифікації технологій і обладнання для водопідготовки;

- організаціях, що розробляють нові технології, проводять експертні дослідження і розробляють нормативно-технічну документацію;

- лабораторіях з контролю якості харчової продукції. 

Випускники кафедри можуть працювати на посадах:

- керівників підприємств харчової галузі;

- інженера-технолога і майстра, зокрема на виробництвах фасованих питних і мінеральних вод, напоїв, горілки, пива та інших продуктів харчування;

- завідувача  і співробітника лабораторій харчових і зернопереробних підприємств;

- інженера з якості та стандартизації;

- інженера виробничо-технічних відділів водогосподарських комунальних організацій;

- оператора водопідготовки на круїзних лайнерах, в готелях, закладах ресторанного господарства, лікувально-оздоровчих і спортивних комплексах;

- керівника проектних розробок з водопостачання, водопідготовки і водовідведення;

- експерту з продажу обладнання, матеріалів і технологій для очищення води і стічних вод;

- наукових співробітників науково-дослідних установ;

- науково-педагогічних працівників і інших співробітників вищих навчальних закладів.