ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ


Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Ознайомча практика  (ОКР «Бакалавр», 1 курс)

  1. Вода в харчовій промисловості.
  2. Основні методи знезараження води.
  3. Гігієнічне та епідеміологічне значення води
  4. Показники якості води способи їх покращення.
  5. Забруднення води. Проблеми дефіциту прісної води.
  6. Вода – джерело життя.
  7. Властивості води.
  8. Сучасні проблеми водних ресурсів.
  9. Методи очищення води.
  10. Економічні аспекти використання води. 

Технологічна практика (ОКР «Бакалавр», 4 курс)

  1. Переваги і недоліки способів оброблення води, які використовуються в лінії водопідготовки на підприємстві.
  2. Характеристика системи оборотного водопостачання на підприємстві та рекомендації щодо її покращення.
  3. Аналіз діючих на підприємстві систем контролю якості та безпечності води.
  4. Характеристика миючих засобів для дезінфекції та миття обладнання і тари на підприємстві.  
  5. Аналіз водогосподарського балансу підприємства і пропозиції щодо підвищення ефективності використання води на виробництві.
  6. Особливості вимог до якості води для виробництва харчової продукції та інших потреб підприємства.
  7. Особливості водопостачання та водовідведення підприємства.
  8. Особливості підготовки води для котельні підприємства.
  9. Аналіз асортименту продукції підприємства і обґрунтування пропозицій щодо його розширення.
  10. Умови експлуатації технологічного обладнання лінії водопідготовки.
  11. Утилізація осадів від лінії водопідготовки і відпрацьованих матеріалів на підприємстві.
  12. Аналіз технології очищення стічних вод на підприємстві і пропозиції щодо її покращення.

Виробнича практика (ОКР «Магістр», 1 курс)

  1. Порівняльний аналіз вітчизняних та європейських вимог до якості води, призначеної для виробництва безалкогольних напоїв та відновлених соків.
  2. Порівняльний техніко-економічний аналіз способів знезалізнення (або опріснення, або знезараження) природної води.
  3. Принципи розрахунку біофільтру з гранульованим завантаженням для очищення природної води
  4. Перспективи розвитку біотехнологій у обробці питної води.
  5. Санітарно-гігієнічні вимоги до експлуатації біофільтрів.
  6. Порівняльний аналіз біологічних способів очищення природних вод.