Практика

Практика

МІСЦЯ ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИК СТУДЕНТАМИ

Місця проходження практик студентами, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології» і освітньою програмою «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» 

  1. ТОВ "Тройка", м. Каховка (підприємство з виробництва безалкогольних напоїв і природної мінеральної води).
  2. ПМП ВФ «Панда» , м. Вінниця (підприємство з виробництва безалкогольних напоїв і газованої артезіанської води);
  3. АТ "Cet-Nord" , м. Бєльці, Молдова (теплоелектроцентраль).
  4. ТДВ "Одеський завод мінеральної води «Куяльник»".
  5. ПАТ "Запорізький олієжиркомбінат", м. Запоріжжя.
  6. ПАТ Моршинський завод мінеральних вод "Оскар".
  7. Славутське управління водопровідно-каналізаційного господарства, м. Славута.
  8. ТОВ "Гормолзавод №1", м. Одеса.
  9. ПАТ "Миргородський завод мінеральних вод", м. Миргород.
  10. ТОВ "Кривоозерська ХСФ", смт. Криве Озеро, Миколаївська обл.  (підприємство з виробництва мінеральної води).
  11. Пивоварний завод "Beermaster", м. Бєльці, Молдова.
  12. ПрАТ «Одеський завод шампанських вин», м. Одеса.
  13. ТОВ «УкрКава», м. Чорноморськ.
  14. ПрАТ «Чумак», м. Каховка.
  15. ПрАТ ВО «Одеський консервний завод», м. Одеса.
  16. ДП УкрНДІ медицини транспорту МОЗ України, м. Одеса.
  17. ТОВ «Інфокс» філія «Інфоксводоканал», м. Одеса.
  18. ДУ «Укр НДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України, м. Одеса.
  19. КП «Вознесенська харчопромислова фабрика», м. Вознесенськ (підприємство з виробництва безалкогольних напоїв).
  20. ТОВ «Нові технології обезвожування «НОТЕО», Одеська обл.

ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ НА ПРАКТИКУ

Ознайомча практика  (ОКР «Бакалавр», 1 курс)

  1. Вода в харчовій промисловості.
  2. Основні методи знезараження води.
  3. Гігієнічне та епідеміологічне значення води
  4. Показники якості води способи їх покращення.
  5. Забруднення води. Проблеми дефіциту прісної води.
  6. Вода – джерело життя.
  7. Властивості води.
  8. Сучасні проблеми водних ресурсів.
  9. Методи очищення води.
  10. Економічні аспекти використання води. 

Детальніше