Програма круглого столу на тему «Інноваційні технології очищення природних і стічних вод для харчової галузі"


Скачать шаблоны для cms Joomla 3 бесплатно.
Зелёные шаблоны джумла.

Місце проведення: Одеська національна академія харчових технологій

Дата і час проведення заходу:  28 вересня 2017 року, з 1400 до 1700

Круглий стіл  відбудеться в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології і комбікорми»,

яка проходитиме в ОНАХТ з 25 по 30 вересня 2017 року  

  1. ОЦІНКА ПРИДАТНОСТІ ПІДЗЕМНИХ ВОД ОДЕЩИНИ ДЛЯ СПОЖИВАННЯ ЛЮДИНОЮ

Лобода Н.С., д.геогр.н., проф., Гриб О.М., к.геогр.н., доцент, Отченаш Н.Д., к.геогр.н., Яров Я.С., Одеський державний екологічний університет, м. Одеса 

  1. ПОРІВНЯННЯ ФІЗІОЛОГІЧНОЇ ПОВНОЦІННОСТІ ВОДОПРОВІДНОЇ І БЮВЕТНОЇ ВОДИ М. ОДЕСИ

Поліщук А.А., завідувач Центральної хіміко-бактеріологічної лабораторії ТОВ «Інфокс» філії «Інфоксводоканал», к.хім.н., м. Одеса 

  1. ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ВИКОРИСТАННЯ ПІДЗЕМНИХ ВОД В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Нікіпелова О. М., заступник директора ДУ «УкрНДІ медичної реабілітації та курортології МОЗ України» з наукової роботи
д. хім. н., професор, м. Одеса 

  1. ЕФЕКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ І СПОРУДИ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Ковальчук В.А., д.т.н., професор, Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне 

  1. НОВЕ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ВОДИ ДЛЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ

Коваленко О. О., д.т.н., ст.наук.співроб.,  Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса