Навчальні дисципліни та програми

Навчальні дисципліни та програми

НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ, ЯКІ ВИВЧАЮТЬ СТУДЕНТИ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ ПИТНОЇ ВОДИ

Бакалаври 

  1. Фізична та колоїдна хімія.
  2. Технології харчових виробництв: Технології води і водопідготовки харчових виробництв.
  3. Фізико-хімічні основи води і водних розчинів.
  4. Фізико-хімічні і біологічні основи очищення природних вод.
  5. Фізико-хімічні та біологічні основи очищення стічних вод.
  6. Технології питної води з КР.
  7. Технології виробництва фасованих вод та напоїв.
  8. Технології водопідготовки на підприємствах харчової галузі.
  9. Технологія води і водопідготовки для закладів готельного і ресторанного господарства.
  10. Основні принципи гігієни виробництва води та напоїв.
  11. Контроль якості та безпечності продукції в галузі.
  12. Основи раціонального використання води.
  13. Комплексна переробка продуктів оброблення води.
  14. Стандартизація, метрологія та сертифікація.
  15. Основи наукових досліджень.
  16. Основи автоматизованого проектування підприємств галузі.
  17. Проектування підприємств галузі з КП.
  18. Дипломне проектування.
  19. Практики: ознайомча, технологічна, переддипломна. 

Магістри

  1. Інноваційні технології галузі з КП.
  2. Управління якістю води у виробництві харчових продуктів.
  3. Інноваційний інжиніринг.
  4. Методика викладання у ВНЗ.
  5. Методологія наукових досліджень.
  6. Науково-дослідна робота.
  7. Кваліфікаційна робота магістра.
  8. Практики: виробнича, дослідницька.